Кога мемињата ќе остарат

 
 

Најдражесто околу ликовите со интернет меме слава е што тие се едни од ретките случаи кога „славата“ не е лажирана или собрана на сила, туку е резултат на вистински автохтон интерес од публиката. Ретко кој го памети оригиналот или кога прв пат го видел мемето со некој од овие ликови, а уште поретко некој помислува дека меме-ликовите стареат.

SUCCESS KID

Success Kid

BLINKING WHITE GUY

Blinking White Guy

BAD LUCK BRIAN

Bad Luck Brian

SIDE-EYEING CHLOE

Side-Eyeing Chloe

FIRST WORLD PROBLEMS

 First World Problems

RIDICULOUSLY PHOTOGENIC GUY

Ridiculously Photogenic Guy

ERMAHGERD

Ermahgerd

HIPSTER BARISTA

Hipster Barista

DISASTER GIRL

Disaster Girl

OVERLY ATTACHED GIRLFRIEND

Overly Attached Girlfriend

GOOD LUCK CHARLIE

Good Luck Charlie

TRYING TO HOLD A FART NEXT TO A CUTE GIRL IN CLASS

Trying To Hold A Fart Next To A Cute Girl In Class

SCUMBAG STEVE

Scumbag Steve

(78)

Вашиот коментар