Најлошите омоти на албуми: Винтиџ издание

Квалитетот на музиката секако е најважен, но и естетиката на музичарите и нивниот производ исто така е многу битен. Овие музичари или не сакале да платат професионален дизајн артист за омотите на нивните албуми или некој ги излажал дека ова е кул.

Овојпат ви подготвивме фејл компилација во винтиџ издание. Ваше е да одлучите дали едноставно „таква била модата тогаш“ или ова се безвременски фејлови.

 
 

  
 

loading...

(63)

Вашиот коментар