Паника во Црна Гора: Tуристите видоа ајкула во Бечичи

 
 

Членовите на Одделот за гранична полиција ја проверуваат пријавата на туристот кој тврди дека видел ајкула во морето во Бечичи.

На „Вјести” неофицијално им беше кажано дека закупците на плажите биле предупредени да посветат поголемо внимание.

Полицијата со пловила го надгледува акваториумот.

(350)

Вашиот коментар