Светското првенство на мустаќи и бради низ фотографии

 
 

Некои од најпознатите и највлијателни луѓе низ историјата носеле брада и мустаќи, а овој тренд е актуелен и во 21 век.

Учесниците на Светскиот натпревар во бради и мустаќи уште еднаш ја покажаа креативноста со нивниот уникатен изглед. Годинава, натпреварот поддржува три хуманитарни акции, за повредени ветерани, за засолниште за животни и за заштита на бездомници. Победниците сè уште не се прогласени.

Фотографот Грег Андердон од Лас Вегас и годинава успеа да направи интересни портрети од учесниците.

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

2019-National-Beard-Mustache-Championship

(212)

Вашиот коментар