Се омажила сама за себе, затоа што се плаши од „скршено“ срце

Линда Доктар од Австралија добила идеја по многу пропаднати врски да се омажи самата за себе.

Триесет и четиригодишната жена се одлучила за „интимна церемонија на плажа“, а за време на венчавката користела огледало.

Линда на сопствената венчавка повикала тројца пријатели, а не изостанале и свечен фустан и бидермаер, пренесува британскиот Метро.

 
 

(62)

Вашиот коментар