Се сеќавате на Касандра? Погледнете како таа изгледа денес…

 
 

Венецуелската мега-ѕвезда Кораима Торес, која се прослави со улогата на Касандра, денеска има 45 години и никогаш не изгледала подобро! Глумицата вредно и напорно вежба, а на извајаното тело и совршените стомачни – може да и подзавидат многу жени и мажи.

Глумицата се храни здраво и напорно вежба, а резултатите се и повеќе од видливи. На нејзиното тело се исцртуваат мускули, а глумицата со задоволство ги споделува резултатите од нејзината фит фигура на социјалните мрежи.

Кораима инаку се прослави преку улогата на Касандра на нашите простори и го запали целиот Балкан. Мајките во тој период дури ги крстуваа и своите ќерки по неа.

El mar ?Manú Montero #? #coraimatorres #tbt #losquiero #mar #lavidaesya #beach #sol

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on

(943)

Вашиот коментар