Снимен првиот порно филм со женски робот

 
 

Фирмата Лумидолс, што низ цела Европа отвора јавни куќи со секс роботи, соопшти дека во соработка со компанијата Прајвет веќе го продуцираат и првиот порно филм во којшто, покрај вистински глумци, учествува и женски робот објави „Дејли Стар”.

Видеото трае 28 минути, а критичарите, како и актерите во проектот, веќе имаат високи оценки, како за содржината, така и за приказната во филмот.

– Ова е новиот хит за наредните неколку години, смета порно глумицата Софија Карли, која и самата има своја улога во филмот.

(433)

Вашиот коментар