Автомеханичар – Korea Auto Trade

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 14/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Korea Auto Trade распишува оглас за следното работно место:

Авто механичар – дијагностичар

Потребни квалификации:
• Образование: ССС – Автомеханичар / Автоелектричар
• Минимум искуство во областа 5 год.
• Познавање на англиски јазик
• Возачка дозвола Б категорија
• Познавање на работа со компјутери
• Познавање на работа со дијагностички уреди

Испратете ја Вашата биографија на [email protected]
Само кандидатите кои ги исполнуваат потребните квалификации ќе бидат контактирани.

(49)

Вашиот коментар