Агенти за истражување на јавното мислење – Агенција Рејтинг

 
 

Регион: Цела Македонија,
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Агенција Рејтинг е специјализирана агенција за пазарни истражувања и контакт центар услуги која веќе десет години успешно работи на македонскиот пазар и пазарите во Европа. За потребите на нашите клиенти од земјите со германско говорно подрачје, креираме тимови за деловна комуникација во различни области кои работат по највисоки професионални стандарди во индустријата.

За работа на нови проекти отворени се 5 позиции за специјалисти за комуникација на германски јазик (телефонско анкетирање).

Работно време: Понеделник – Петок од 16-21 часот и Сабота од 10 – 16 часот.

Можност за работа од дома!!!

Квалификации:
– Задолжителни квалификации за оваа позиција се одлично говорење на германски јазик (минимум ниво Ц1, сертификат не е задолжителен).
– Обуката и тренингот ги обезбедува агенцијата.
– Потребно е солидно познавање на пакетот МС офис и работа со компјутер.
– Искористете ја можноста да се приклучите кон професионален и мотивиран тим каде ќе се надградувате и напредувате во кариерата.

Заинтересираните треба да испратат кратка биографија на нашата е-маил адреса [email protected]

(68)

Вашиот коментар