Агенти за продажба – Mода груп

 
 

Регион: Охридски
Краен рок за пријавување: 15/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Салон за Текстил и Обувки “FASHION BRAND” Охрид, за потребите на својот продажен салон во Охрид на ул.св.Климент Охридски бр.118 Охрид објавува: ОГЛАС, за вработување на: Асистент за продажба.

Квалификации:
– Возраст од 18- 35 години
– Минимум средно образование
– Способност за работа и комуникација со клиенти
– Способност за тимско работење
– Солидно познавање на работа со компјутер
– Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
– Познавање на други јазици

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил: [email protected]

(31)

Вашиот коментар