Агент за недвижности – Тифани Агенција за недвижности

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 077699416

Тифани Агенција за недвижности има потреба од Агент за недвижности.

Опис на работната позиција:
-Продажба и изнајмување на недвижен имот
-Динамична работа во движење
-Постојана комуникација со клиенти
-Посетување на објекти за продажба и изнајмување
-Фотографирање на истите
-Презентирање на објекти за продажба и изнајмување

Потребни квалификации:
-Солидно познавање на Град Скопје
-Возачка дозвола Б категорија
-Општо познавање на MC Office и интернет
-Комуникативност
-Самоиницијатива
-Трпеливост
-Амбициозност
-Способност за тимска работа
-Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство во продажба од било каков тип и комуникација со клиенти
-Пожелно мин. основно познавање на Англиски јазик

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV со фотографија на e-mail: [email protected]

(72)

Вашиот коментар