Агент за осигурување – Осигурување

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 07/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Одговорности:
– Развивање и продажба на сите видови на осигурување кои се дел од продажната палета на друштвото;
– Придобивање на нови клиенти и одржување на однос со постојните клиенти;
– Подготовка на понуди за клиенти;
– Наплата на полисираната премија;
– Тимска работа;
– Негување на добри меѓучовечки односи со луѓето од продажната мрежа на Друштвото и со клиентите;

Потребни квалификации:
– Високо развиени комуникациски и презентациски способности;
– Способност за работа под притисок и конструктивно решавање на работни проблеми;

Ви нудиме:
МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ. КОНКУРЕНТЕН СИСТЕМ НА НАГРАДУВАЊЕ И КОНТИНУИРАНА НАДГРАДБА, ЕДУКАЦИЈА И КАРИЕРА.

Ве молиме испратете CV на [email protected]

(48)

Вашиот коментар