Агент за продажба и маркетинг – Лајкамобајл

 
 

Регион: Штипски
Краен рок за пријавување: 10/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Мисијата на Lycamobile е да ги поврзе пријателите и семејството околу целиот свет. Како најголем меѓународен мобилен виртуелен мрежен оператор (MVNO), Lycamobile обезбедува ниска цена, интернет со висок квалитет и говорни услуги за повеќе од 14 милиони корисници во 24 земји. Со самото проширување нуди широк спектар на финансиски и туристички услуги, вклучувајќи ги и Lycamoney и Lycafly, кои им помагаат на луѓето да контактираат преку границите. Основана во 2006 година со остварен вкупен промет од 1,5 милијарди € во 2014 година, Lycamobile продолжува да расте брзо и е отворен кон сите нови клиенти кои се приклучуваат на нашето семејство на секои две секунди.
Како резултат на проширување на нашите деловни операции, во потрага сме по членови на тимот за Продажба на позицијата:

Агент за Продажба и Маркетинг (Штип)

Главни одговорности:
– Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата
– Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата
– Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани
– Делење на промоциони и маркетинг материјали со цел соодветно информирање на Клиентите за продуктите и тековните понуди на Компанијата

Клучни способности:
– Одлично развиени комуникациски и презентациски вештини, посветеност и сериозност во пристапот кон работата
– Способност за адаптација и работа во тим
– Возачка дозвола Б категорија

Нашата понуда:
– Работа во нова динамична средина, полна со интересни предизвици и можности за развој во секторот Телекомуникации
– Конкурентна плата и останати бенефиции
– Почеток со работа – веднаш

Доколку се гледате себеси во наведениот профил на кандидат Ве охрабруваме да ја испратите вашата кратка биографија на следната е-маил адреса: [email protected], со назнака „За Агент за Продажба и Маркетинг„

(79)

Вашиот коментар