Агент за продажба – Мега Арома

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 32 96 96

Мега Арома ДООЕЛ Битола има потреба од женско лице за работна позиција Продавачка во својот продажен салон Спринг Центар.

Квалификации:
– Минимум Средно Образовани
– Основно познавање на компјутери
– Основно познавање на Англиски и/или Грчки јазик
– Возачка дозвола Б категорија
– Комуникативна и лојална личност

Заинтересираните кандидатки своето CV со слика да го испратат на [email protected]

Телефон за контакт 078 32 96 96

(61)

Вашиот коментар