Агент за продажба – СОРЕКС ДООЕЛ

 
 

Регион: Тетовски
Краен рок за пријавување: 16/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 070/256-933

Фирмата СОРЕКС ДООЕЛ ТЕТОВО има потреба од работник ПРОДАВАЧ. Нудиме одлични услови и можност за напредок.

Потребно е:
– минимум завршено средно образование
– познавање на работа со компјутери MS OFFICE и фискална каса
– пожелно е познавање на англиски јазик и поседување на возачка од Б категорија

Сите заинтересирани можат да испратат своја биографија на [email protected]

(55)

Вашиот коментар