Агент за продажба – Јавен Адвертајзинг Дооел

 
 

Регион: Прилепски
Краен рок за пријавување: 20/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 391 978

Јавен Адвертајзинг Дооел од Битола објавува оглас за вработување на продажни агенти кои ќе работат на нудење на веб-сајт за промоција и рекламирање на бизниси во Прилеп.

Заинтересираните кандидати потребно е да размислуваат проактивно, да имаат желба за работа и за остварување на дополнителни приходи.

Потребни квалификации:
– Поседување на продажни и преговарачки вештини
– Основни познавања од областа на интернет технологиите
– Одлични комуникациски вештини
– Позитивен став и желба за напредување
– Трудољубивост, совесност и предаденост во работата

Што нудиме:
– Можност за дополнителна заработка
– Вработување со договор на дело
– Одличен процент од направената продажба
– Флексибилно работно време

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашиот тим, испратете CV на следнава емаил адреса: [email protected]

(25)

Вашиот коментар