Адвокатски приправник – адвокат Татјана Нацевска

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 21/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Адвокат Татјана Нацевска бара Адвокатски приправник, дипломиран правник со 300 ЕКТС, со или без работно искуство и со познавање на англиски јазик. Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на e-mail адресата [email protected]

(52)

Вашиот коментар