Административен асистент – Клуб Спорт 77

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078/444037

Клуб Спорт 77 Доо има потреба од вработување на лице со завршен факултет Јавна администрација за извршување на административните работи на компанијата. Лицето мора да поседува возачка дозвола Б категорија. Заинтересираните кандидати да испратат CV со своите контакт информации на [email protected]

(87)

Вашиот коментар