Административен работник – Васидора

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 22/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 048 418 757

Модната конфекција Васидора – Прилеп, има потреба да вработи лице за административни работи со или без работно искуство.

Потребни квалификации:
-да има завршено Економски Факултет (насока сметководство има предност);
-одлично познавање на компјутери;
-одлично познавање на Microsoft Office пакетот (одлично познавање на Microsoft Excel е неопходно);
-прецизност;
-одговорност;
-точност;
-посветеност на работата;
-заради дејноста потребно е кандидатите да бидат од женски пол;
-идеална возраст од 24-35 години;
-сите кандидати со познавање и работно искуство во материјално сметководство, ќе имаат предност.

Заинтересираните кандидати да испратат CV со фотографија на mail: [email protected]

Вашите податоци ги третираме строго доверливо.

(76)

Вашиот коментар