Административен работник – Eco Energy Systems

 
 

Регион: Кавадаречки
Краен рок за пријавување: 04/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Меѓународна компанија за управување со отпад во Кавадарци бара административна работничка со искуство во царински постапки и управување со сметки и фактури. Потребно е добро познавање на говорен и пишан англиски јазик.

Испратете CV на англиски на: [email protected]

(70)

Вашиот коментар