Администратор – Ваш Курир плус

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071255960

Познавање на работа со компјутери (MS Office)

Личен профил:
– Организираност и одговорност
– Одлични комуникациски вештини
– Професионалионален и љубезен однос кон клиентите
– Способност за индивидуална и тимска работа
– Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност
– Способност за работа под притисок и со кратки рокови

(93)

Вашиот коментар