Администратор – Зорба Б Дооел

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 10/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ЗОРБА Б ДООЕЛ Скопје, фирма за монтажа и сервисирање на опрема за климатизација и вентилација нуди можност за вработување за следното работно место:

АДМИНИСТРАТОР (office manager)

Квалификации: • ССС/ВСС
• одлично познавање на работа со компјутер,
• одлично познавање на англиски јазик,
• работно искуство поврзано со наведените работни задачи
-(возачка дозвола Б категорија)

Лични вештини:
динамична личност со комуникациски и организациски способности, одговорна и професионална, способна за самостојно водење на работните задачи, чесна, посветена на работата.

Одговорности:
• раководење со документација
• изработка на фактури
• техничко и администативно управување со канцеларијата
• прецизно и квалитетно управување со информации, податоци и документи
• комуникација со надворешни соработници и клиенти (телефонски, е-маил)

Ве молиме Вашата апликација испратете ја на е-маил: [email protected]

Напомена: само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

(106)

Вашиот коментар