Администратор – Робо Шпедиција

 
 

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 047268426

Администратор во шпедиција , обработка на документи за царинско застапување, преглед и увозно – извозно царинење.

Квалификации: Завршено средно образование, возачка дозвола, Познавање на Microsoft office (Excel), Adobe, email, Лојалност, долгорочност и желба за учење и надградување.

(57)

Вашиот коментар