Анкетар – ДеСо

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 16/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Се бараат анкетари од Скопје за спроведување телефонски анкети. Можен е и дополнителен повремен ангажман (од ден) во канцеларија. Доколку сте заинтересирани, испратете ЦВ на англиски јазик на [email protected]

(86)

Вашиот коментар