Архитект / градежен инженер – Ројал Васе

 
 

Регион: Скопје
Краен рок за пријавување: 19/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Работно место ПРОЕКТАНТСКИ НАДЗОР

Титула – АРХИТЕКТ/ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Опис на работа:
– Контрола на квалитетот на изведените работи на објект.
– Припрема на цртежи за изведба
– Следење на динамичен план
– Организирање и проверка на доставени материјали
– Комуникација со изведувачи на објект
– Административно и техничко водење на објект

Реон Скопје (Кисела Вода, Црниче, Центар)

Квалификации – ВСС
Вештини – AutoCad, Word, Excel, Internet

(40)

Вашиот коментар