Архитект/градежен инженер

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Работно место ПРОЕКТАНТСКИ НАДЗОР

Титула – АРХИТЕКТ/ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Опис на работа: Контрола на квалитетот на изведените работи на објект.
Припрема на цртежи за изведба
Следење на динамичен план
Организирање и проверка на доставени материјали
Комуникација со изведувачи на објект
Административно и техничко водење на објект
Реон Скопје (Кисела Вода, Црниче, Центар)

 
 

Квалификации – ВСС
Вештини – AutoCad, Word, Excel, Internet

(52)

  
 

Вашиот коментар