Билетопродавач – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски
Краен рок за пријавување: 31/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 047/231-192

ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од билетари со минимум завршено средно образование. Претходно работно искуство на работно место со продажба ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се пријават на телефонскиот број 047/231-192.

(13)

 
 

Вашиот коментар