Бренд Менаџер – Толлакс Доо

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075 426 881

М1 киоск БРЕНД МЕНАЏЕР

Толлакс доо Скопје има потреба од Бренд Менаџер на неопределено време.

Работните задачи на бренд менаџерот вклучуваат:
организирање на целокупното работење и стратегија за развој на продажната мрежа М1 киоск, пронаоѓање на неговите слабости, подготовка на план и стратегија за развој на брендот М1 киоск, обезбедување на сите аспекти на продажба комуникација со вработени, а со цел остварување на стратешките цели на компанијата, соработка со сите сектори во компанијата со цел остварување на поставените стратешки цели, следење на продажба, зголемување на продажба, лојалност кон сопствените марки, пронаоѓање на нови локации, максимизирање на сите можности за раст и развој на брендот, учество при формирање на буџет за маркетинг, креирање на маркетинг стратегија и соработка со маркетинг тмот, како и спроведување на истата во регионот, менаџирање и мотивирање на тимот.

Искуство како бренд менаџер во продажна мрежа, искуство во комерција и особено маркетинг ќе се смета за предност.

Заинтересираните кандидати треба да достават на меил: Писмо за мотивација; Кратка биографија; Копија од стекнати дипломи и уверенија; Препорака од претходен работодавач;

meil: [email protected],

контактирајте не телефонски 075 426 881 или 075 426882 до 17 часот или испрати смс со содржина M1 kiosk +име и презиме, а ние ќе ви се јавиме.

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на селективно интервју.

(40)

Вашиот коментар