Возач – Виндија Интернационал

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 21/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Компанијата „Виндија Интернационал“ согласно моменталните потреби распишува оглас за вработување на возач дистрибутер.
Сите заинтересирани кандидати кои ги поседуваат следниве квалификации можат да се јават на огласот најдоцна до 21.07.2018.

Потребни квалификации:
– Средно образование;
– Поседување на возачка дозвола Ц категорија;
– Работно искуство (предност-работа со храна и прехранбени производи);
– Тимски дух.
– Комуникациски способности, интеракција со клиенти

Компанијата нуди:
– Основна плата 27,000 + БОНУС
– Одлична работна средина и услови за работа
– Одличен пакет за надградување
– Можност за напредување во кариерата

Доколку сте во потрага за нови професионални предизвици, мотивирани и подготвени за нови успеси, испратете своја биографија (CV) на следната е-пошта : е-mail: [email protected]

(208)

Вашиот коментар