Возач – ИМП СОЛЕТА

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 20/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071350563

Личен профил:
• Одговорна и организирана личност
• Лојалност и професионален пристап кон работата

Одговорности и задачи:
• Утовар на сопственото возило
• Транспорт на стоката на цела територија на РМ

Kвалификации:
• Минимум ССС
• Претходно работно искуство на иста позиција
• Возачка дозвола Ц категорија

(23)

Вашиот коментар