Возач – Технокарт

 
 

Регион: Цела Македонија
Краен рок за пријавување: 18/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата Технокарт од Скопје има потреба од вработување на возач на товарно возило. Кандидатот треба да поседува возачка дозвола Б и Ц категорија. Работно време од понеделник до петок од 08-15:30 часот. Сите заинтересирани кандидати да испратат кратка биографија на следниот е-маил: [email protected]

(111)

Вашиот коментар