Главен сметководител – Еуро профил

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 071238551

Фирмата Еуро-профил од Скопје која се занимава со производство и монтажа на ПВЦ и алуминиумска столарија има потреба од сметководител со лиценца со полно рапотно време.

(286)

Вашиот коментар