Готвач – Ресторан Дион

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 13/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 076/212229

Ресторан Дион има потреба од персонал во кујна. Потребни се готвач и помошник готвач со работно искуство, како и салатерки и садомијачи со или без работно искуство.

Ресторанот нуди одлични услови за работа. За сите информации јавете се на телефонскиот број 076/212-229

(49)

Вашиот коментар