Графички дизајнер – Среќа Ком ДООЕЛ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 07/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Happiness.marketing нуди еден поинаков маркетинг, трудејќи се да ги изнајде идеалните кретивни решенија за разновидни бизниси. Заради зголемен обем на работа ни е потребен графички дизајнер!

Квалификации:
➡️ дипломиран графички дизајнер
➡️ работно искуство на иста или слична позиција
➡️ одлично владеење на Adobe Photoshop, Adobe Ilustrator, InDesign, CorelDraw
➡️ Искуство при подготовка за печатење
➡️ Желба за учење, самоиницијативност, тимски играч

Доколку сте креативни, посветени, самоиницијативни, испратете ваше CV на [email protected]

(36)

Вашиот коментар