Дизајнер – Екстрим Парфеми

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 11/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО ОД ПРИЛЕП има потреба од надворешен дизајнер .

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија-CV со слика на следниот меил: [email protected], со задолжителна назнака „За надворешен дизајнер“.

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани за интервју.

(41)

Вашиот коментар