Диспечер/ка – Веб медиа софт

 
 

Регион: Струшки
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

1 ново отворена позиција за диспечер/ка во патен сообраќај. Не е потребно претходно работно искуство.

Работа во втора смена со основна месечна плата од 16.000 со дополнителни неделни бонуси според остварен учинок на работното место. Обуката за работното место трае 1 месец, по чие завршување, доколку кандидатот е успешен се склучува договор на неопределено работно време.

Потребни квалификации
– Средно/напредно познавање на англиски јазик (читање, говорење и пишување)
– Oсновно познавање на работа со компјутери и веб апликации (Thunderbird, Gdrive)
– Oсновни познавања на алатките од MS Office пакет (Word и Excel)
– Интерес за работа
– Желба за учење и надградување

За аплицирање, потребно е да се испрати CV на – [email protected]

Само кандидатите кои го поминале првиот круг на селекција ќе бидат повикани на интервју.

(113)

Вашиот коментар