Диспонент – Global Dispatch Dooel

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 12/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: +38975482053

Глобал Диспеч е компанија која што врши диспечерски услуги за Европска компанија која што се занимава со транспорт и има потреба од вработување на 2 нови диспечери со или без работно искуство.

Потребни се одлични комуникациски способности и одлично познавање на англиски јазик.

Почетната плата е 18.000 MKD со можност за понатамошно покачување.

Работното време е од понеделник до петок од 8:00 до 16:00

Квалификации:
– Познавање на Англиски и Германски јазик ( Германски по можност )
– Одлични комуникациски способности
– Работа во тимови
– Основно познавање на Microsoft Office
– Познавање на работа со Timocom
– Претходно искуство, но и немора во областа на транспорт со камиони

Скоро за сите Македонски празници се работи и има годишен одмор од две недели + 2 недели за новогодишни и божикни празници.
Нека пратат CV сите оние кандидати кои сто сметаат дека овие услови на работа му одговараат и можат да се снајдат во оваа работа
Baшето CV испратете го на : [email protected]

(78)

Вашиот коментар