Дистрибутер – Баукит Груп Доо

 
 

Регион: Цела Македонија
Краен рок за пријавување: 15/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на ВОЗАЧ, ДИСТРИБУТЕР.

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.

Предност ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во областа.

(59)

Вашиот коментар