Дистрибутер – Bonum Monaco Group

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 02/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Bonum Monako Group има потреба од:

Дистрибутер за дистрибуција на свежи и конзервирани производи низ Македонија. Исклучиво со Ц категорија на возачка дозвола. Минимум ССС и претходно работно искуство. Вашата кратка биографија испратете ја на e-mail: [email protected]

Огласот важи 14 дена од денот на објавување. Сите кандидати кои ги исполнуваат условите за наведената позиција ќе бидат повикани на разговор.

(66)

Вашиот коментар