Дистрибутер – TRI-M TREJD

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирмата ТРИ-М ТРЕЈД ДООЕЛ Скопје, има потреба од возач за дистрибуција на роба. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
– Завршено минимум средно образование
– Возачка дозвола В категорија
– Искуство во дистрибуција

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [email protected]

(194)

Вашиот коментар