Дистрибутер

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 26/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Фирма од Скопје (прехренбена индустрија – трговија), има потреба од Дистрибутер, како дел од нашиот тим.

Опис на работната позиција:
– помош при спремање на роба во магацин, утовар и истовар на робата која се носи по комитенти,
– се работи со ПСИОМ апарати и има фискална каса во секое возило,
– возилата се со бруто тежина од 1300кг до 3000 кг.

Кандидатот треба да биде:
– да поседува возачка дозвола со Ц категорија
– машка личност,
– динамичен и брз во работењето,
– точен и детален,
– одговорен и доверлив,
– претходно работно искуство ќе се смета за предност,

(51)

Вашиот коментар