Доктор/ка – ПЗУ Медико Поинт

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 25/12/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078453800

Доктор по општа медицина со положен државен испит, лиценца за работа, лиценца за доктор. Pо можност и специјализација по семејна медицина но не е услов. Bез или со работно искуство. Kомуникативност, лрилагодливост, лојалност.

Prima Medicka
контакт 078453800, 02-20-30-999
[email protected]
Билјана

(85)

Вашиот коментар