Електричар – Лукфор Системс

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 301448

Фирмата Лукфор Системс која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од 2ца електричари со следниве квалификации:

-Минимум ССС
-Работно искуство не е задолжително но ќе се смета за голема предност

(52)

Вашиот коментар