Електромонтер – М-СТЕЕЛ ДООЕЛ

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 13/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 3125558

Белгиска компанија со преставништво во Скопје со 45 вработени лица, бара електромонтери за работа во производство. Работно време од 08:00-16:00 часот. Компанијата се наоѓа во Гази Баба. Бенефиции при вработување.

Квалификации:
– средно образование
– основни познавања за наведената позиција
– одговорност при извршување на дадените задачи
– приспособливост на потребите на работа
– навремено извршување на дадените задачи

Контакт на : [email protected], телефон:3125558. Почетна плата 18.000,00 денари, со можност за зголемување и унапредување.

(40)

Вашиот коментар