Електро инженер – Енерџи Меинтененс Солушнс

 
 

Регион: Цела Македонија
Краен рок за пријавување: 27/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Оглас за вработување во Енерџи Меинтененс Солушнс – ЕМС.

За потребите на фирмата потребни се:
– 1 Електроинженер за работа во мониторинг центар за управување на мали хидро електрани.
– 1 Електроинженер за инсталирање и одржување на електроенергетски објекти.

Плата: 20000

Квалификации: Да има завршено високо образование.

(133)

Вашиот коментар