Електро инсталатер – ИТЕК СИСТЕМС

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ИТЕК СИСТЕМС ДООЕЛ СКОПЈЕ е компанија која се занимава со проектирање и изведба на електрични инсталации и инсталации на безбедносни системи (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.) и е фирма која бележи постојан подем има потреба за проширување на својот тим за следнава работна позиција:

ЕЛЕКТРО ИНСТАЛАТЕР ЗА НИСКОНАПОНСКИ ИНСТАЛАЦИИ- без РАБОТНО ИСКУСТВО

Потребни квалификации:
– ССС – техничка насока
– Возачка дозвола
– Тимски работник со изразени организациски способности
– Одговорен, самоиницијативен, мотивиран, лојален
– основно познавање англиски јазик

Добиени услови: Загарантирана работа со долгорочни планови и договори, загарантирана плата која ќе биде во постојан раст, бонуси, навремена исплата на плата, фиксно работно време само во прва смена, постојано напредување и учење на нови работи во нашата област, флексибилност и многу други бенефити.

Вашето CV испретете го на [email protected] до 15.09.2018

(19)

Вашиот коментар