Инженер – Интер АЛ Пин

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 30/11/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН ДООЕЛ СКОПЈЕ, поради зголемен обем на работа, има потреба од вработување на ИНЖЕНЕР со искуство за алуминиумска браварија.

Кандидатот потребно е да има :
*Искуство во работата
*Одлично познавање на работа со компјутери
*Одлично познавање на програмите AUTO-CAD, WORD, EXCEL
*Возачка дозвола Б категорија-активен возач
*Способност за индивидуална и тимска работа

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на [email protected] со назнaка „За Работното место ИНЖЕНЕР„
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

(23)

Вашиот коментар