Инженер – Скопски Легури Мајнинг

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 19/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02/2603-406

„Скопски Легури Мајнинг“ ДООЕЛ Скопје има потреба од вработување на ИНЖЕНЕР ПО ЕКОЛОГИЈА

Потребни квалификации:
– Диплома за завршено високо образование (технички факултет, екологија или слично)
– Претходно работно искуство во дадената област ќе се смета за предност
– Одлично познавање на алатките од MS Office пакетот
– Познавање на англиски или руски јазик
– Развиени пишани и говорни комуникациски способности
– Ефикасни организациски и планирачки способности
– Лична и професионална ефективност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) и мотивационо писмо најдоцна до 19.09.2018 год. на:

„Скопски Легури Мајнинг“ ДООЕЛ Скопје
ул. 16 Македонска Бригада, бр.18, 1000 Скопје, со назнака за – Оддел за управување со човечки ресурси
e-mail: [email protected]

(74)

Вашиот коментар