Инсталатер – Паксон

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 04/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: +389 2 3109 998 | 76 360 654

Инсталатер за греење и климатизација

Паксон, фирма за изведба на системи за греење и ладење, партнер на DAIKIN за Македонија, има потреба од инсталатер на инсталации за греење и ладење и монтажа на опрема за климатизација.

Квалификации:
– средна стручна спрема, пожелно од техничка струка
– со и без работно искуство
– возачка дозвола Б категорија

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија) на македонски јазик, можете да ја доставите на [email protected] до 04.10.2018 со назнака: Апликација за инсталатер.

(64)

Вашиот коментар