Инсталатер – Паксон

 
 

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон:

Паксон – компанија за изведба на системи за греење и ладење, партнер на DAIKIN за Македонија, има потреба од монтери-сервисери на системи за греење и ладење, и опрема за климатизација.

Работа на градежни објекти, најмногу во Скопје, но по потреба и во други места во РМ.

Квалификации:
– Средна стручна спрема, пожелно од техничка струка
– Со и без работно искуство
– Возачка дозвола Б категорија

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), можете да ја доставите на следната e-mail адреса: [email protected] до 31.08.2018 со назнака: Апликација за монтер-сервисер.

(12)

Вашиот коментар